Givers & Takers

Vine o vreme cand trebuie sa mananci toata imensitatea aia de alb cu gust amarui si sa o transformi  in apa. Sa cureti  griurile cu rece, sa ingheti  momentul , fibrele din pulover, zambetul  si ochii. Sa arunci discurile,  cele demachiante  si cele carnivore, sa-ti cumperi  perechea ta de papuci  de casa cu care sa urci toti muntii prin zapada  rece si nesatula.

Trebuie  sa-ti purifici  prin ardere continua intreaga genetica a ideilor, sa respiri  galben verzui, sa aduni toate detaliile  sticloase, acre si taioase  in cutia dulce si rosie ascunsa  intr-o poveste nespusa inca, in dulapul de jos.

Vine si minutul  in care trebuie sa renunti la fiecare fibra, la fiecare por, la culoare, la lumina, la tine. Si trebuie sa aduni marea ta in sticla cu mesajul ala scris cu CAPS,  cu destinatarul pierdut. E mesajul din Drafts, cel cu care mergi pe strada, cel care te asteapta de la serviciu, care un te lasa sa adormi si iti umple plamanii de mult prea mult aer.

Si trebuie  sa scoti si fumul  ala vanilat  dinauntrul sentimentelor si disperarilor  tale, sa arzi tacerile din piept, sa cureti praful de pe “viitor”, sa incepi cu verde, sa termini cu rosu, sa un te mai intorci.


Reclame

2 responses to “Givers & Takers”

  1. astanueblog says :

    it’s just a way of closure …that never ends

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: