The morning after….

E dimineata orbitor de alba in care m-am  trezit cu fata la perna, dar in mod epifanic  reusit  sa vad dincolo de ea si sa realizez ca nu mai am nevoie de papuci de casa.

Pe marginea patului vesnic ravasit de ganduri, am respirat aerul rece  si hranitor al unei zile profund impare.

M-am lafait cu o cafea amara si fierbinte, in care mi-am dilatat nervii recent culesi de pe sarma. Am infulecat o felie din viata cu aceeasi pofta cu care infulec o Digesta, am respirat adanc aerul taios de dimineata pe balconul folosit pe post de observator astronomic si mi-am privit indelung, fix in ochi, sentimentele ingropate in betonul din fata.

Mi-am proptit cesca in tovarasa balustrada, gandindu-ma la tovarasu’, am google-it astrele vazute si nevazute, am deschis ferestre si incuietori, am descifrat lumini, atingeri, zambete si ochi ..but things don’t look soo pretty from up here:  lumea e o mare de griuri nesatule, tu esti  doar altul,  iar eu sunt  o parte din fiecare zi.

Mi-am uns niste asteptari pe inca o felie mare (de paine neagra) si le-am infulecat pe nesimtite, am prajit o serie de rabdari si am asortat cafelei cateva gogosi umplute cu iluzii.

M-am pierdut in singura raza de soare cimentuita, mi-am incalzit pielea iernatica, gandurile tomnatice si sentimentele primavaratice cu gandul la visul noptii de vara pierduta. Am jumulit ipoteze, am descalcit nori, am slefuit teorii si am fumat  finaluri.

Mesteresc pe mai tarziu o tocanita de regrete si o varza de idei cu creier afumat, numai bine de stins in partea goala a paharului cu mesaje de “dincolo”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: