Sindromul Coccus Confuzus Interruptus | Cititi cu si mai multa atentie prospectul

NOTA : In limbajul popular Sindromul Cocosului Dezorientat

Prezentare

Sindromul Coccus Confuzus Interruptus  este o boala aflata in continua ascensiune, manifestata la nivel psihologic si emotional, care ataca in mod radical flacaii cool aflati in floarea varstei si a tineretii perpetue. Manifestarile specifice acestui sindrom se caracterizeaza prin: retard emotional – incapacitatea de exprimare afectiva- tulburari de comportament, pierderea meoriei de scurta duarata, egoism acut si indiferenta maxima. Flacaii afectati de sindromul occus Confuzus Interruptus  sunt dislexici sentimental .

Sindromul Coccus Confuzus Interruptus  este o boala a secolului nostru cu care segmentul feminin (neurologico-sentimentalo-afectiv normal) se confrunta de la iesirea din bloc, la serviciu, pe strada si in cel mai rau caz acasa, favorizata de incapacitatea de comunicare, frica de esec, incapacitatea de implicare, ocluzia sistemului de valori si alte astfel de mutatii genetice.

Simptomatologie

Sindromul Coccus Confuzus Interruptus este favorizat de o serie de alte afectiuni psihologico-angoaso-sentimentale de genul “Cocosareala acuta “ ,  Frustrita acuta sau Impresionismus Infantilis  si/sau de expunerea pacientului la afectiune si atentie feminina.

– Inversarea reflexelor normale, astfel incat accesele de afectiune sau atentie sunt interpretate ca semne ale prostiei

–  Modificari severe de comportament si de conduita – de la un comportament responsabil poate trece in mod spontan la un comportament de tipul  Je mén peste , fara un motiv concret.

–  Nonconformism stramb

–  Aroganta extrema

–  MOMELITA – principiul momelii aruncate la timpul potrivit, menit sa intinda pe sarma nervii feminini aflati in raza de actiune a flacaului confuz.

–  FLAPSITA – principiul flapsurilor menite sa dezorienteze adversarul

–  Grave tulburari psihice – un simptom consacrat si unic al acestei boli fiind Principiul puzzle-ului feminin. Astfel,  fiecare prezenta feminina din viata flacaului confuz are un rol binedeterminat de o activitate specifica planificata pe zile, luni si chiar ani. Aceasta schema lucrata cu cea mai mare finete ii asigura pacientului iluzia ordinii in dezordine si a echilibrului sentimental

–   Zgarcenie atroce atunci cand vine vorba de atentie si in special afectiune

–  Poligamie temperat continentala

–  TOPORITA – principiul datului cu bota in balta  sau cu mucii in fasole (atunci cand ti-e lumea mai draga).

–  Autosabotaj pe termen lung – de la capitolul ce-si face omul cu mana lui –  flacaul confuz isi asigura o tinerete de carton asortata cu sentimente de plastic .

Sindromul Coccus Confuzus Interruptus  este o boala contagioasa doar in randul segmentului cocosaresc, ce intinde la maxim nervii segmentului feminin(normal) Din cauza simptomului sau preponderent – adolescenta tarzie-  sindromul  Coccus Confuzus Interruptus  se mai numestre si boala copilului intarziat

In concluzie, pentru persoanele feminine mentionate la inceputul prospectului, sfatul medicilor, prietenilor, astrologilor, vecinilor, bunicilor, colegilor de serviciu si pana si a doctorului Andrei 9595 este “Feriti-va de Magarus”!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: