Kids with Guns

Iubim fara make-up, fara tocuri si fixativul de par, iubim raw si rough, iubim cu prea mult aer in plamani, iubim cu kilograme in minus, iubim fara granite, iubim portocaliu si proaspat, iubim pentru ca altfel ne uscam. Iubim cu sau fara masti de fata, iubim astre, iubim la cumparaturi sau la un vin cu prietenii.

Iubim dimineata pierduti printre cearsafuri, iubim tarziu in noapte cand nu putem dormi, iubim printre exercitiile de aerobic, iubim mancand ciocolata, iubim cand ne facem unghiile frez, iubim cand gatim. Iubim cand coboram scarile, iubim la serviciu si acasa, iubim cand nu stim ce-i cu noi pe lumea asta, iubim cand ne facem planuri de viitor si iubim cand plecam.Rafael Minkkinen

Iubim carand valizele grele in dimineti taioase, iubim pierduti printre prea multe suflete, prea multe voci, cateva sentimente blocate la etajul magic in liftul care nu exista, in mirosul de tei, cu gandul la primavara de acasa si plapuma de la bunica. Iubim la mijlocul distantei dintre noi, iubim pana ajungem la capatul rabdarilor, iubim cuibariti in farul de la capatul lumii, ne iubim depanand saruturi si culegandu-ne roua gandurilor de pe pilelea fina. Iubim cu stele in ochi in nopti lungi pe un varf de munte, iubim printre margarete, iubim gradinarind eternitati pe un petic de tarana plantat cu rosii. Iubim cu bucceaua in carouri pe drumuri toride, ne scriem istoria un post-it, destramam catifele in dimineti de vara, iubim privind norii de sus.

Iubim pe sosele, autostrazi si in aeroporturi, iubim cu picioarele in ocean, iubim in soare,  pe bordura din parcarea fast food-ului vestic fumand o ultima tigara, iubim cu castile in urechi pe strazile metropolelor insorite, iubim in Fnac la raionul de discuri, iubim cu prea multi prieteni, iubim citind pe pamantul rece la umbra unui stejar singuratic, iubim in metrou, in tren, in masina in autobuz si in avion. Iubim sorbind un cappuccino, iubim mancand o paella, iubim pe insule exotice, iubim cu soare, nori si ploaie, iubim pierduti in palate vieneze, iubim mancand un croissant frantuzesc intr-o cafenea cocheta, iubim in traficul nebun, iubim printre limbi straine, iubim pe stradutele mici cu anticariate, iubim cand ne intoarcem.

Iubim regasindu-ne in necunoscut, iubim printre loviturile imbracate in zambete si indiferenta, iubim cu rani tacute, facute si primite, iubim prost, iubim prosti, iubim contratimp, iubim degeaba. Iubim sarutand straini, iubim inainte si dupa shot-urile de tequila, iubim barbosi, iubim pierzandu-ne in ceilalti. Iubim cu fiecare particula din piele, iubim in culori, cuvinte si sunete. Iubim finaluri.

 Iubim ochi, zambete, buze, pulovere, piele, clavicule, particule.

Iubim.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: